Hastings

Da er det på tide med et nytt blogginnlegg. Nå har jeg HALF-TERM, dere! 2 måneder har allerede gått, og jeg har en uke ferie!

Jaja, ferie og ferie. Jeg har to bøker å lese, et engelsk-essay å skrive, psykologi homework, physics homework og to fysikkprøver etter ferien, pluss matteprøve etter prøven. Engelsk skole vet ikke hva ferie er.

Denne uka har vært veldig stressende. Hadde min første engelsk-framføring i går, og jeg hadde vært kjempenervøs både dagen før og denne dagen. Men det gikk ganske ok, og læreren sa det var bra, så jeg er fornøyd jeg.

Så til det jeg skulle skrive om… På lørdagen forrige uke, dro jeg og Lea (vsøster) med noen andre utvekslingsstudenter til Hastings sammen med Nikki (områderepresentant) og hennes familie. Det var en fantastisk dag out, vi utvekslingsstudentene hadde det kjempekoselig sammen og det var rett og slett helt fantastisk!

Det tok to og en halv time å komme seg til Hastings, og vi satt i bilen og prøvde å ikke sovne på morgenen. Framme i Hastings, dro vi til ”Battle of Hastings-” en slags middelalder/historisk-event. Vi gikk rundt, så i bodene og også på falcony.

Etter vi hadde sett ”skuespillet” av kampen, kjørte vi inn til Hastings sentrum/ sjøen. Var så godt å se havet igjen! Er to måneder siden sist jeg så havet, så var kjempedeilig.

Tydeligvis feirer Hastings Guy Fawkes night for tidlig, så vi bestemte oss for å bli der utover kvelden også. Ble en del timers venting på oss, men vi fikk dance-lesson fra Nikki’s datter, så da gikk det litt fortere, haha.

Endelig begynte de å sette fyr på det svære bålet, og fort etter ble det så stort at vi kunne kjenne varmen i fjeset mange hundre meter unna. De sendte også opp fyrverkeri, ordentlig fyrverkeri, ikke som i Norge.

Vi kom hjem kjempeslitne klokka to på natta, og sovnet spontant.

Alt i alt en veldig vellykket tur, med supre mennesker.

Siden jeg ikke har tid til å sette inn bildene én for én, setter jeg inn et slideshow: 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Stine

Reklamer

3 tanker på “Hastings

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s