Oss jentene i Cambridge

På lørdagen, den tjuefjerde, dro jeg, Lea, Julie, Amalie, Daniela, Elli, Alina og Marte på tur til Cambridge. Det var den beste dagen jeg har hatt på lenge, og løfta virkelig humøret mitt opp mange hakk. Det virket som om alt var lagt ut til at vi skulle ha en super dag.

Med åtte jenter vandrende rundt i en storby, skulle du forvente deg masse «tension»- som for eksempel hvor vi skal dra, hva vi skal spise eller noe, men det var absolutt ingenting av det. Vi var alle ok med det vi gjorde, og det var ingen småkrangling eller noe.

Vi kom til Cambridge klokka elleve på morgenen (oss Bedford-jentene; Julie, Amalie, Lea og meg tok buss, mens resten fra Peterborough tok tog ned), og gikk til en butikk hvor vi skulle møte dem. Og så plutselig var de på den andre siden av gata- man skulle tro det var fate. Kjempedeilig å se alle igjen, er så lenge siden sist! Elsker denne gruppa her.

Vi begynte dagen med å bare gå litt rundt i butikken, kikke rundt. Jeg må bare få sagt at- jeg må innrømme at Cambridge er finere enn Oxford!

Julie og Marte

Amalie og Daniela

Elli og Alina

Meg og Lea

Cambridge er fantastisk på våren. Det er musikanter på hvert gatehjørne, fantastisk arkitektur og gode butikker. Og det var helt fantastisk å spise lunsj i parken!

Iiis!

Vi hadde tidligere på dagen bestilt «punting-tur» fra en mann på gata. Ja, jeg veit det høres suspicious ut, men det er sånn de gjør det her. Vi fikk også en god deal, bare litt over 6 pund per person. Så klokka tre var vi klare for å dra og punte (Det er små båter som er på the river Cam).

Jeg og Amalie venter på å få kommet oss i båten:

Julie, Marte, Amalie, Elli

Alina, meg, Daniela og Lea

Det var helt fantastisk!!! Det toppa virkelig dagen. Alt var bare supert. Været var fint, vi hadde det gøy, og han som «kjørte» punten var veldig morsom (;))))

Vi dro deretter til Hollister- veldig veldig dyr butikk, hipt- «alle» har noe derfra. Jeg kjøpte meg en slags parfyme derfra, bare for at den er summery, og for å si jeg har kjøpt noe derfra.

Etterpå dro vi til «andre siden av byen» fordi Peterborough-jentene ville til Primark siden de ikke har en der de bor. For min del, så er jeg ikke så begeistra over Primark lenger- det er veldig billig, men er jo ikke verdens beste kvalitet. Men en ting som var artig, var at jeg så at jeg og Julie hadde på oss the exact samme buksene- fra Primark. Dessuten så kjøpte jeg meg en søt bluse-t-skjorte.

Overalt i England så er det forresten daffodils/påskeliljer. De vokser både vilt og tamt skulle jeg til å si. Veldig pent:

Etterpå dro vi til Pizza Hut. Vi skulle egentlig prøve å finne en kinesisk restaurant, men fant ingen, så alle agreed on Pizza Hut. Servitøren vår der var også veldig artig. Han lånte pennen til Julie, og miksa ordrene våre, men det gjorde ingenting!

Hadde verdens beste dag med verdens beste mennesker. Kommer til å savne denne gjengen ekstreemt mye. Vi går så godt sammen. Gleder meg til å være med Julie, Daniela og også Amalie i Wales da denne helgen, det blir fint.

Denne dagen er på toppen av min liste av top-memories, sammen med Edinburgh og også kanskje Les Mis, Wicked og Hastings.

xxx
Stine

Reklamer

Én tanke på “Oss jentene i Cambridge

  1. Herlig tur med verdens beste jenter! Søt servitør, jaeeee. «Holiday inn… Stjeler du penner også nå?» hahaha! 🙂
    Og gleder meg sykt til Wales :D:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s