Stine er mitt navn

Stine er ei jente født 13. desember 1994. Hun er altså 15 år for øyeblikket. Hun går på videregående skole 1 utenfor Trondheim. En venninnes kommentar minnet henne på at hun måtte skrive at hun hadde kommet inn! Hun skal til England som utvekslingsstudent 2011/2012. Det ble hun glad for.

Hun har i det siste hatt en obsession med det engelske språket, og den engelske kulturen. Og med «det gamle England;» som Jane Austen-filmer osv. Hun liker også å reise, så utvekslingsår virker som en bra mulighet.

Stine er den typen person som ofte bekymrer seg over unødvendige ting, og er et skikkelig B-menneske.

 

Vil du kontakte Stine?

Hei! Har du noen spørsmål til meg, er det bare å ta kontakt på stineiengland@live.no. Dette kan være hvis du har spørsmål om utveksling, eller om helt andre ting. Bare spør, så skal jeg svare etter best mulig evne.

Det hadde vært fint hvis du hadde kommentert her for å gi meg en liten varsel om at jeg har fått mail. For denne mailen sjekker jeg ikke så alt for ofte.

Og forresten; det går jo også an å legge igjen en kommentar her med spørsmålet, og så kan jeg svare på den kommentaren. Og hvis du også legger igjen eposten din, så kan jeg svare tilbake på den. (epostadressen vises selvfølgelig bare til meg.) Jeg er fleksibel.

Ha en god dag videre! Og husk; bare ta kontakt. Bare koselig det.

– Stine

Reklamer

3 thoughts on “Stine er mitt navn

  1. Uhm, hei c: Vet ikke hvor mye du sjekker bloggen her lenger og sånn, men jeg lurte på om du kunne sende meg en mail, sånn at jeg kan få stilt deg noen spørsmål?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s